gratisverzenden va. € 99,-
7 shops, 1 winkelwagen
Voor 22.00 besteld = vandaag verzonden
Betaal achteraf
Fysieke winkel
(9.2/10)
  • home
  • Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Bevazet verzorgt graag uw bedrijfs-of werkkleding. Wij begrijpen dat bij het online bestellen van kleding de kans groot is dat u niet direct de juiste maat heeft besteld. Het is dan niet prettig als u nogmaals verzendkosten moet betalen, ver moet rijden, of ingewikkelde processen moet doorlopen voor het ruilen of retourneren van de bestelde kleding. Bij Bevazet is ruilen en retourneren gelukkig altijd gratis en heel eenvoudig te regelen. Retourneren kan zowel via PostNL als DHL. Woont u niet in de buurt van een servicepunt of heeft u geen zin om het pakketje weg te brengen, dan komt DHL het pakketje gewoon thuis bij u ophalen.

Gratis retourneren binnen 14 dagen
Eén dag na ontvangst van uw bestelling, heeft u nog 14 dagen de tijd om van de definitieve aankoop af te zien, of om artikelen te ruilen. En na uw melding dat u van uw aankoop afziet heeft u nog 14 dagen op de bestelling te retourneren. Het ruilen van een pakketje is altijd gratis. U kunt het pakketje op verschillende manieren doen, namelijk:

✓ Retourneren via een PostNL servicepunt
✓ Bij u thuis laten ophalen door DHL
✓ Terugbrengen naar onze winkel in Brandwijk

Een retour- of ruilopdracht aangeven
Indien u een product wilt ruilen of retourneren, kunt u dit eenvoudig via onze webshop aangeven.
Als u een account heeft kunt u bij "Mijn bestellingen" (onder de knop "Account") aangeven welke producten u wilt terugsturen en met welke verzendmethode u dit wilt doen.
Als u geen account heeft kunt u hieronder uw klantnummer en postcode invoeren. Vervolgens kunt u aangeven welke producten u wilt retourneren of ruilen en met welke verzendmethode u dit wilt doen.

Verder volgt u de instructies op het retourformulier dat bijgevoegd wordt in de doos met uw bestelling. U kunt ook op eigen initiatief of via een andere vervoerder het product terugsturen. In dat geval komen de kosten van retour wel voor uw eigen rekening.

Verwerking van uw retourzending
Retouren zullen uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding, of binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw retourzending worden verwerkt. Als u ervoor kiest om een product te ruilen en het product is uit voorraad leverbaar, dan kan deze vaak dezelfde dag nog naar u opgestuurd worden.

Ruilen? Geen probleem
Heeft u een verkeerde maat besteld? Dan kunt u dit artikel gratis terugsturen en ruilen voor een ander artikel naar keuze. Deze nieuwe bestelling wordt gratis naar u verzonden, zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen.

Herroepingsrecht (retourneren)
Het volledige aankoopbedrag inclusief standaard verzendkosten voor de heenzending zullen uiterlijk binnen 14 dagen na aanmelding worden terugbetaald. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retourneert u de gehele bestelling en heeft u verzendkosten betaald, dan zal na ontvangst van de retourzending, de volledige aankoopprijs van de producten teruggestort worden, inclusief de betaalde verzendkosten.

Eventueel kunt u ook middels het wettelijke retourformulier uw retouraanmelding naar ons mailen. Klik hier om deze te downloaden. Verder gaan wij ervan uit dat u alle producten goed beoordeelt voordat u ze terugstuurt, zoals u dit ook in een fysieke winkel zou doen. Wettelijk moeten wij bij ontstane schade aan het product de klant aansprakelijk stellen voor de waardevermindering.

Retouradres
Bevazet BV
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk

Bron: https://www.werkbroeken.nl/retourneren.html
Inschrijven nieuwsbrief

Bas van Zessen

Adresgegevens

Bas van Zessen
Kerkweg 5,
2974 LH Brandwijk
Tel: 0184-64 25 25
Fax: 0184-641888
E-mail: info@basvanzessen.nl

KvK-nummer: 23048769

Btw-identificatienummer: NL823470787B01
© 1983 - 2024 - Bevazet B.V. Algemene voorwaarden | Privacy statement